Četvrtak 27.01.2011.
20:28
Vestionline, Press

Prosinečki: Neke stvari su samo za svlačionicu!

'Slaže kockice' - Robert Prosinečki

Prosinečki  je ponovio da će u njegovom timu igrati samo najbolji, a da će tokom priprema u Antaliji napraviti grupu od 18 momaka koji bi trebalo da iznesu teret u proležnoj sezoni.

"Sve što imam rekao sam momcima ponaosob i ne bih ih preko medija niti hvalio niti kudio. Ima stvari koje su samo za svlačionicu i koje su odnos trenera i igrača. Moja kompletna i trenutna mišljenja o igračima ćete videti na osnovu minutaže i tu ne može ništa da se sakrije. Uvek će igrati najbolji", rekao je Prosinečki.

Crveno-beli su se juče u večernjim satima vratili iz Budve, a Veliki Žuti je odlučio da igračima da dva slobodna dana. Oni će ponovo okupiti u nedelju, dok 1. februara odlaze u Antaliju.

"Želim da se ekipa uigra, tako da ćemo smanjivati broj onih koji dobijaju šansu shodno kvalitetu. Želim najboljih 11 odnosno sa klupom najboljih 18-20. To je ekipa koja treba da iznese Zvezdine ambicije i ciljeve. A oni se dobro znaju", dodao je Robi.

Savio potpisao ugovor sa kineskim Čangčunom

 

Brazilski internacionalac i dosadašnji član Crvene zvezde Savio postao je igrač kineskog prvoligaša Čangčun Jataija, objavili su kineski mediji.

 

Savio Oliveira do Vale rođen je 1984. godine, u Crvenu zvezdu je došao zajedno sa zemljakom Kaduom iz crnogorske Zete, a za 'crveno-bele' odigrao 36 utakmica i postigao četiri gola.

 

Prelazak Savija najavljivan je pre sedam dana, ali su lekarski pregledi potrajali pa je posao zaključen u sredu. Detalji transfera nisu objavljeni a Saviov novi klub je prošle sezone zauzeo deveto mesto u prvenstvu najmnogoljudnije zemlje sveta.

 

Pored njega u ekipi su još sedmorica stranaca medju kojima je i nekadašnji fudbaler Partizana Miloš Mihajlov.

2024 © - Vesti online