Četvrtak 27.01.2011.
18:01
B92, Beta, Vestionline

Mitrović: Ne sumnjam u suprugu i decu

Siguran u najbliže: Željko Mitrović
 

Mitrović u izjavi televiziji B92 ističe da je u njih potpuno siguran i da nema nikakvu dilemu.


''Ali da su krugovi koji su u okolini u sprezi sa nekim krugovima koji su i u regionalnom smislu vezani, vrlo je moguće i predstavlja deo mojih sumnji'', kazao je Mitrović.

Na sajtu televizije ''Pink'' u sredu je objavljeno da su u krvi Mitrovića, koji se već četiri nedelje u Nemačkoj leči od aplastične anemije, nađeni otrovi benzen, olovo i arsenik.


Govoreći o najavljenim reformama na televiziji ''Pink'', Mitrović je istakao da će one biti sprovedene na osnovu produktivnosti i lojlanosti. Povodom navoda da je prisluškivao saradnike, Mitrović je kazao da nije prisluškivao nikoga.


''Beograd je vrlo mali i informacije se brzo šire, a kada informacije dolaze od ljudi kojima ja mnogo verujem i u koje već 20 godina nemam nikakvu sumnju, onda je to stvar koja je kao da se prisluškivala'', dodao je Mitrović.


MUP ispituje navode vlasnika "Pinka"

Inspektori Uprave kriminalističke policije Beograda "preduzimaju potrebne operativne radnje" po krivičnoj prijavi vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića, saopšteno je danas iz kabineta ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića.


Kako se navodi, inspektori postupaju "na osnovu zahteva nadležnog tužilaštva radi rasvetljavanja sumnji za pokušaj ubistva od strane nepoznatog izvršioca navedenih u krivičnoj prijavi Mitrovića".


"U toku je prikupljanje medicinske dokumentacije koja prati njegovo lečenje, kao i obavljanje informativnih razgovora sa osobama čiji iskazi treba da omoguće sagledavanje realnih i tačnih činjenica vezanih za navode iz podnete krivične prijave", piše u saopštenju.

2024 © - Vesti online