Četvrtak 27.01.2011.
15:46
Vestionline

Lejdi Gaga: Parfem sa mirisom krvi i sperme

Haljina od mesa

Zvezda, koja je brzo uspela da se upiše na listu skandaloznih slavnih ličnosti, je izgleda na najbolji mogući način rešila pitanje marketinga za novi album.

Prošle nedelje se pojavila vest da se verila, a sada je progovorila o parfemu, čiji je izlazak najavila još pre četiri meseca.

Ako tome dodamo i kostim od mesa, sa šeširićem od šnicli u kome se pojavila na dodeli nagrada logično se nadovezuje pitanje šta je sledeće?

Uprkos tome, istraživanja pokazuju da su časopisi koji su tokom protekle godine na omotima imali fotografije kontroverzne pevačice Lejdi Gage zabeležili su upadljiv porast prodaje tih brojeva.

Julski broj magazina “Roling Stoun”, koji je na koricama imao sliku polugole Lejdi Gage sa dva pištolja u rukama, prodat je u tri puta više primeraka nego što je prosek prodaje tog časopisa tokom 12 meseci.


Snimci Lejdi Gage na koricama “Kosmopolitena” i “Ela” doprineli su porastu prodaje oba časopisa. Sa druge strane, “Veniti fer” je imao bolju prodaju samo kad je na koricama imao sliku Anđeline Džoli.

2024 © - Vesti online