Četvrtak 27.01.2011.
13:48
Press

Nataša hoće starateljstvo nad ćerkom

Nataša je podnela zahtev za razvod i želi da dete bude pod njenim starateljstvom

"Predao sam papire za razvod Danila i Nataše nadležnom sudu i očekujem da će to brzo biti rešeno, budući da se radi o sporazumnom razvodu. Njih dvoje su odlučili da ćerka Hana bude kod Nataše, čime će ona kao majka dobiti starateljstvo. O imovini koju su stekli zajedno tokom braka njih dvoje će se naknadno dogovoriti ", rekao je advokat, osvrnuvši se na to kako je do njihovog razvoda došlo:

"Nataša me je pozvala u nedelju uveče oko 21 čas, vidno uznemirena i uzrujana tražeći da se hitno vidimo. Sat vremena nakon razgovora našli smo se u mojoj kancelariji i po njenom izrazu lica video sam da nešto nije uredu. Istog trenutka mi je saopštila da želi da se razvede od Dače jer ju je prevario. Nakon toga bacila mi je na sto mobilni telefon u kome su bile poruke devojke sa kojom se Ikodinović dopisivao."

Ekipa Presa odlučila se na korak da ode i poseti Daču Ikodinovića u njegovom restoranu "Tako je suđeno" u Novom Sadu, ne bi li saznali nešto više o celom ovom događaju.

Danilo Ikodinović nije imao mnogo toga da kaže:

"Ne želim da pričam o razvodu, a ukoliko odlučim da dam bilo kakav komentar, obratiću se javnosti zvaničnim saopštenjem. Nataša je javna ličnost i njoj je u opisu posla da mora da daje izjave. Ja to nisam i zato sam toga oslobođen." 

2024 © - Vesti online