Četvrtak 27.01.2011.
13:19
Vestionline

Lepu Lukić pokrala Bebi Dol?

Bebi Dol uopšte nije znala da je osumnjičena za krađu
 

Sve je počelo kada se pevačica požalila da joj je neko "maznuo" pare dok je bila u toaletu, kao i da joj je neko dirao bubicu koju je okačila na vrata od kupatila. Iznervirana zbog pljačke, vikala je po kući, rekavši da je trebalo pare da stavi u gaće.

"Lepo sam rekla da ću pare nositi u gaćama, ali su me svi ubeđivali da ne smemo da krademo jedni od drugih i ja računam što da krijem, nemam od koga, a i svi smo dobili isto. Neki potroše sve, pa šta kažu, ajde da uzmemo od onog ko ima. Od sad, sve dukate stavljam u gaće, da vidim ko će tada da me pokrade", objašnjavala je Lepa.

Inače, iako je glavna osumnjičena za krađu, Bebici to niko nije rekao tako da nije dobila priliku ni da kaže nešto u svoju odbranu.

Ko se uneredio?

 

Jedan od glavnih problema sa farme, nemar i loša higijena, očigledno je zaživeo i u dvoru, jer je juče u ženskom WC-u zatečena situacija u kojoj se neko uneredio na dasci.


Pošto prvobitna istraga oko vinovnika ovog „izgreda“ nije urodila plodom, takmičari su se dogovorili da će od sad dežurati ko i kada ide u kupatilo.

2024 © - Vesti online