Sreda 26.01.2011.
15:21
Vestionline

Čavić: Dodik je diktator!

Tvrdi da mu se sprema hapšenje: Dragan Čavić
 

"Dodik ne trpi kritike i svi koji ga kritikuju moraju biti pod udarom sistema. Nisam ja jedini izložen, moja je sankcija najbenignija, iako znam da mi spremaju i ozbiljnije. A sankcije su namenjene svima koji se drznu da kritikuju režim i sistem", izjavio je Čavić "Dnevnom avazu".


On je rekao da je grupa policijskih inspektora dobila zadatak da mu po svaku cenu namontiraju proces, ne bi li sve rezultiralo optužnicom i njegovim hapšenjem, prenose beogradski mediji.

"Dodik kao diktator upravlja celim sistemom, a njega i njegovih nepredvidivih poteza boje se i njegovi saradnici. Ja ga se ne bojim, samo neka primenjuje to što ima. Jednog dana će ga sve to sustići", smatra Čavić, lider Demokratske partije RS.

On je naglasio da Dodik upravlja i Vladom RS, "jer se nije ni preselio u kabinet predsednika RS, već je zadržao kabinet premijera i tamo boravi".

"Imenovao je sve ministre, jer tako vlada diktator. Diktator je sebi izabrao Vladu koja će slušati, a ne misliti, i u tom slušanju suočiće se s ogromnim ekonomskim problemima", konstatovao je Čavić.

2024 © - Vesti online