Sreda 26.01.2011.
13:36
Press

Ko truje Bebi Dol?

Pevačica Bebi Dol sumnja da je truju
 

Kontroverzna umetnica već dva dana je u panici jer sumnja da je pevačica vlaške muzike Izvorinka Milošević truje hranom.

"Do nedoumice je došlo kada je Šarićeva jedno veče ugledala Izvorinku kako čeprka po frižideru koji je Bebi Dol odabrala za čuvanje hrane. Tada je odlučila da prikupi dokaze, koji će joj koristiti za tužbu i kao dokaz na sudu. Odmah je uzela delove hrane koji su joj bili sumnjivi i odlučila da ih sakrije kako bi ih po izlasku iz rijalitija odnela na analizu jer želi da dokaže da je bila u pravu! Ona se požalila nekim takmičarima, rekavši im da Izvorinka pokušava da je otruje", navodi sagovornik Presa blizak  produkciji, i dodaje:


"Inače, kod Dragane je strah od koleginice toliko veliki, da se u ponedeljak uveče ustručavala da jede tortu koju je produkcija spremila povodom Izvorinkinog rođendana. Međutim, kada je videla kako ostali ukućani uživaju u poslastici, nije mogla da odoli, pa ju je na sopstveni rizik i ona probala."

Iako je pred ulazak na „Dvor" demantovala glasine da je poročna, Bebi Dol je sebi samoj "uskočila u usta", budući da od ulaska u rijaliti neprekidno pije.

2024 © - Vesti online