Utorak 25.01.2011.
10:52
alo.rs

Englezi lažu, Mira je u Moskvi!

Dragan Hadži Antić tvrdi da Markovićeva nije išla nigde iz Rusije
 

Kako piše beogradski “Alo!“, prijatelj supruge pokojnog predsednika Slobodana Miloševića demantovao je da Markovićeva "živi u Francuskoj, gde uživa u kavijaru, krznu i parfemima". On je negirao i pisanje engleske štampe da Mira Marković planira da se podvrgne plastičnoj operaciji, kao i da je o zahvatu već razgovarala sa slavnim estetskim hirurgom iz Italije.


- To su laži i najveće besmislice. Ma dajte, molim vas! U kontaktu smo, redovno se čujemo, ona nije odlazila iz Moskve. Ne znam ko sve plasira te neistine i zbog čega - komentariše Hadži Antić, nekadašnji visoki funkcioner JUL-a, stranke koju je vodila Mira Marković.

A liposukcija?

Inače, priče o estetskoj operaciji Markovićeve i nisu novost. Naime, krajem devedesetih godina prošlog veka spekulisalo se da se Mirjana Marković podvrgla liposukciji na VMA u Beogradu, kada je za nekoliko sati izgubila čak 25 kilograma.


Potvrdu te informacije ni tada, kao ni sada, nije zvanično dobijena, ali izvor "Alo!", inače lekar blizak bračnom paru Milošević-Marković, tvrdi da je Miru tada operisao jedan od najpoznatijih svetskih estetičara, i to upravo Italijan!


- A zašto sada pišete o tome?! Žena je imala ozbiljne zdravstvene probleme posle te operacije. Ispumpano joj je skoro 25 kilograma sala, što je za njen organizam sa kardiološke strane bio veliki udarac - rekao je sagovornik “Alo!“.

2024 © - Vesti online