Utorak 25.01.2011.
08:00
Vestionline

Nađite mušku G tačku

Tretman stimulisanja G tačke u uvetu muškarca
 

Osim pranja kose, što može biti masaža i meditacija u isto vreme, saloni lepote u Vijetnamu nude i druge usluge, pa tako i "čačkanje" uva. Naravno, i od ovog su napravili egzotičnu umetnost.

U "čačkanju" jednako uživaju i stranci i domaći, a zadovoljne mušterije prepričavaju da je osećaj koji proizvodi ova radnja jednak osećaju orgazma. O tome može da posvedoči i 26-godišnja Ngajen Ti Li Hang, majstor ovog zanata.

Ona kaže da "sasvim blizu bubne opne postoji posebno osetljiva tačka. Stimulacijom te tačke kod nekih izaziva samo osećaj škakljanja, dok je drugi doživljavaju vrlo ekstatično.

Doktor Tod Drej, otorinolaringolog iz Santa Klare, kaže da je sasvim moguće da u uvetu postoji G-tačka s obzirom "da je koža na nekim mestima vrlo tanka, a u uhu su i završeci nerava, pa ta kombinacija može da stvori vrlo osetljiva mesta".

Zbog toga ni ne čudi da su za vreme trajanja i nakon tretmana česte izjave ljubavi, prosidbe i slični izlivi privrženosti prema majstorima ovog zanata.

U vijetnamskim berbernicama ovaj melem za uvo može da vas košta i manje od tri dolara, a kvalitet usluge, naravno, varira.

Ako vas zanima kako to izgleda i koji su sve alati i postupci korišćeni, prenosimo video u kojem je sve detaljno objašnjeno i prikazano.

2024 © - Vesti online