Utorak 25.01.2011.
10:02
Vestionline

Barzalji u Juventusu, Emanuelson u Milanu

Štoper "stare" italijanske škole - Andrea Barzalji

Fudbaler Volfsburga Italijan Andrea Barzalji nastaviće karijeru u torinskom Juventusu, izjavio je igračev menadžer Klaudio Orlandini.

"Barzalji će 100 odsto preći u Juventus. On će do kraja nedelje potpisati ugovor sa Juventusom do juna 2013. godine. Ostalo je samo da se Andrea dogovori sa Juveom u vezi nekih detalja", rekao je Orlandini i dodao da se Barzaljiju ispunila želja da se vrati u Seriju A.

Barzalji (29) je član Volfsburga od 2008. godine, a pre toga je igrao za Palermo, Kjevo, Askoli, Rondinelu i Pistojeze. On je za nemački klub u Bundesligi odigrao 75 utakmica.

'Atomski s leva' - Urbi Emanuelson

Dosadašnji fudbaler Ajaksa i holandski reprezentativac Urbi Emanuelson potpisao je ugovor sa Milanom do 30. juna 2014. godine, prenose italijanski mediji.

Finansijski detalji nisu saopšteni, ali se pretpostavlja da je Milan za ovaj transfer isplatio obeštećenje od najmanje dva miliona evra.

Emanuelson je drugo pojačanje "roso-nera", pošto je pre nekoliko nedelja u Milan stigao napadač Antonio Kasano. Trener Milana Masimiljano Alegri traži zamenu za Luku Antonijija, koji nije prikazao igre kakve su se od njega očekivale, dok je Đanluka Zambrota povređen.

Emanuelson (24) je ponikao u Ajaksu, a za klub iz Amsterdama odigrao je 192 utakmice i postigao 19 golova. On je za reprezentaciju Holandije nastupio na 11 mečeva.

2024 © - Vesti online