Ponedeljak 24.01.2011.
14:04
independent.co.uk

Mira Marković u Francuskoj!?

Mirjana Marković
 

Britanci na početku teksta navode kako iza svakog tiranina, obično, stoji i supruga, pa tako navode da je “iza ’Balkanskog kasapina’ Slobodana Miloševića ostala Mirjana Marković, žena koja je bila pokretačka snaga u braku sa čovekom koji je umro od infarkta dok mu je u Hagu suđeno za zločine protiv čovečnosti“.

Kako god da zapadnjaci opisuju Slobu i Miru, to je njihova stvar, ali je naša stvar, i pažnju privlači, podatak iz teksta gde se kaže da je Markovićeva “sada u egzilu u Francuskoj“! Britanci navode i da je ona optužena pred srpskim pravosuđem za šverc cigareta od kojeg je zaradila desetine miliona evra.

Da li su u “Independentu“ slučajno napravili previd, pa slova R-u-s-i-j-a napisali kao F-r-a-n-c-u-s-k-a (dešava se, ko radi taj i greši), ili imaju neke podatke o kojima Srbija nema pojma - nije poznato... Jedino bi one koje interesuju pikanterije moglo da zanima da u tekstu stoji i da gospođa Mira “ima sklonost ka krznu, kavijaru i francuskim parfemima, kao i da je htela da dovede plastičnog hirurga iz Italije“...

2024 © - Vesti online