Nedelja 23.01.2011.
23:11 >> 23:40h
Mondo

Dvor: Počele dvorske igre i intrige

Hoće li biti gore od Farme: Počeo rijaliti šou "Dvor"

Ali, iako večeras uživaju u piću i jelu, takoreći kraljevskoj gozbi i iako su odigrali prvi valcer,od sutra će sve biti drugačije. Ubuduće će, naime, morati da zarađuju zlatnike i da kupuju sve što im je neophodno za život. A sve to što im treba, mogu da nađu u obližnjoj piljari.

Svaki učesnik je dobio po 20 zlatnika. Sa njima će morati da žive do sutra uveče.

Kada su ušli na Dvor bili su zadivljeni i srećni, a Lepa Lukić je, kada je videla odaje kralja i kraljice, prokomentarisala: "Samo da mi zapadne dobar kralj".

Novinarka na prestolu: Dragana Tripić

Dok su takmičari ulazili u Dvor, Amel i Igor su tužno gledali iz studija. Želeli su i oni da budu tamo, ali je publika odlučila drugačije.

"Želela sam da budem kraljica, samo jedan dan", tužno je rekla manekenka rodom iz Tunisa, koja sada živi u Hrvatskoj.

Na Dvoru je glavna balska dvorana - tu će biti centar dešavanja, tu će u svojim prestolima sedeti kralj i kraljica, tu će se jesti, tu će biti nominacije, izbacivanja...

Jedna od dvorskih odaja

Najteži posao na Dvoru imaće, naravno, sluškinja. Ona će morati da dvori kraljicu: svako jutro će biti u obavezi da donosi kralju i kraljici doručak u krevet, da pomogne kraljici da se obuče, da pere i pegla veš, da prođe stotinak puta četkom kroz kraljičinu kosu, da pomogne kraljici da se okupa...

Tu će biti i nadzornik čiji će posao biti da kontroliše da li seljani obavljaju zadatke koje im je dao kralj i da, naravno, o tome obaveštava kralja.

Umesto lude postao kralj: Nebojša Čolić Fiko

Posebnu ulogu imaće dvorska luda.

Tih pet osoba (kralj, kraljica, sluškinja, nadzornik i dvorska luda) biće izuzeti od nominacija u toj nedelji.

Izabran je i prvi kraljevski par. Čine ga novinarka Dragana Tripić i glumac Nebojša Čolić-Fiko.

Dragana je izabrana zahvaljujući točku sreće (strelica je stala na njeno ime). A za Fiku je glasala većina učesnika rijaliti-šoua. Dobio je čak 12 glasova.

"Ja sam hteo da doguram do dvorske lude, ali eto...", prokomentarisao je glumac.
 

2024 © - Vesti online