Nedelja 23.01.2011.
04:22
Vestionline, Blic

Eklstonove ćerke spiskale 130 miliona

Tamara i Petra Eklston uživaju maksimalno u svom bogatstvu
 

Ono što je groteskno, kada je u pitanju trošenje novca Tamare i Petre, ćerki milijardera, vlasnika Formule 1, Bernija Eklstona, jeste da čak i Berni podiže obrve na 130 miliona evra koje su ove dve dvadesetogodišnjakinje potrošile na kupovinu imanja.


Tamara je ove nedelje najavila da je u završnoj fazi pregovora za početak snimanja rijaliti programa, rađenog po uzoru na onaj koji su snimali Ozbornovi, jer želi da je ljudi upoznaju onakvu kakva jeste.

Tamara takođe čeka da se zaključi ugovor o kupovini kuće koja vredi oko 53 miliona evra, dok je Petra već dobila kuću vrednu 78 miliona evra.

Eklston sa mezimicama

Ove sume su toliko velike, da se svako zapita zašto devojkama koje planiraju da tu žive same, treba toliko velika i skupa kuća.

Berni je oduvek bio darežljiv prema svojim ćerkama, što potvrđuje činjenica da je za organizaciju Petrinog dvanaestog rođendana potrošio 350.000 evra, a nakon položenog vozačkog ispita dobila je, ni više ni manje, Audi R8 vredan oko 95.000 evra.


Tamara je za svoj osamnaesti rođendan dobila kuću u luksuznom delu Londona, ali i svetlo plavi "Aston Martin".


"Veoma sam ponosan na njih. One su dobre devojke. Znaju kako da troše novac pametno. Njihov jedini problem je što im ništa ne drži pažnju mnogo dugo", izjavio je ponosno Berni o svojim ćerkama.

2024 © - Vesti online