Petak 21.01.2011.
23:35
Vestionline

Karlajl: Zainteresovani smo za Peđu

Stojaković i Pavlović nova akvizicija Dalasa?

Karlajl kaže da mu je potreban takav tip igrača poput Stojakovića u nastavku borbe za plej-of i klub je spreman da se odrekne francuskog centra Aleksisa Ažinke kako bi doveo jednog od najboljih šutera svih vremena u NBA ligi.

"Zainteresovani smo za Peju, ali je očigledno da će još neki tim pokušati da ga dovede. On je sjajan šuter i kao takav naravno da privlači pažnju, posebno jer je slobodan. Videćemo šta će biti u narednim danima. Ažinka je na listi neaktivnih igrača i postoji mogućnost da će biti zamenjen", kaže Karlajl, koji traži zamenu na poziciji niskog krila pošto je Karon Batler povredio koleno i pauziraće do kraja sezone.

Stojakoviću je ovo 12. sezona u NBA ligi u kojoj je zbog povrede odigrao samo osam utakmica za Nju Orleans i Toronto, uz 8,1 poen po meču u proseku.

U Dalasu se trenutno nalazi još jedan srpski košarkaš, Aleksandar Pavlović, koji je sa Maveriksima potpisao drugi desetodnevni ugovor. On je sinoć u porazu od Čikaga (82:77) ubacio samo tri poena, i to sa slobodnih bacanja.

2024 © - Vesti online