Petak 21.01.2011.
15:46
Vestionline

Vujanić: Nastavljam karijeru sigurno

Srbin nije klonuo duhom

Vujanić (30) se povredio u poslednoj utakmici za Panionios pred prelazak u Partizan, zbog čega će, posle operacije, da pauzira četiri meseca. Plejmejker je dodao da se oseća dobro i da je izuzetno zahvalan ljudima u Panioniosu, koji su veoma brzo reagovali i sredili da se operiše gotovo trenutno.

"Dobro se osećam, koliko je moguće u ovoj situaciji. Ali, ne bih sada širio tu temu. Da ostavimo tu priču za neku drugu priliku, još uvek je sve sveže. Minimum još mesec dana ću biti u Grčkoj, pa stižem u Srbiju”, rekao je za "Žurnal" Vujanić.

"Potkolenica mi je pukla tačno iznad zgloba, ali dobro je što nisu oštećeni ligamenti i mišić", dodao je Vujanić i rekao da je veoma zahvalan Elijasu Ljanosu, predsedniku Panioniosa i ostalim ljudima iz kluba koji su mu pomogli.

"Nemam reči da im se zahvalim na svemu što su učinili za mene. Operisan sam odmah u ponedeljak, zahvat je obavio vrhunski ortoped koga je angažovao predsednik. Čovek je praktično dva dana proveo uz mene i učinio se da imam vrhunske uslove. Podrška koju sam dobio od celog kluba mi mnogo znači", rekao je Vujanić, koji očekuje da će za desetak dana moći da hoda uz pomoć štaka.

"Vađenje šrafova je predviđeno za 45 dana, to je rutinska intervencija. Posle dva i po, do tri meseca trebalo bi da počnem da hodam bez štaka. A, za kasnije ćemo videti. O završetku karijere nijednog trenutka nisam razmišljao", zaključio je Vujanić. 

2024 © - Vesti online