Petak 21.01.2011.
03:50
Alo

"Parovi": Tika Arsić opet pije?

Arsić se u "Parovima" ne odvaja od čašice?
 

- Poslednjih nedelju dana ne ispušta čašicu iz ruke, a najčešće se opušta kada su žurke, pa često ume i da pretera - kaže za "Alo“ dobro obavešteni izvor blizak produkciji.

- Mnogi koji se nalaze sa Arsićem u rijalitiju "Parovi“ kažu da ume da bude agresivan kada popije i da zbog toga izbegavaju kontakt s njim - zaključuje on.

Čak su i sobarice zadužene da posluže stanovnike vile počele su da se iščuđavaju koliko glumac može da popije.
 

- Stalno traži alkohol! Ne znam da li toliko voli da popije ili teško podnosi zatvorenost - poveravala se jedna sobarica drugoj. - Čak i u kafu sipa alkohol. To nisam nigde videla - posluga je zbunjeno komentarisala dok njegovi prijatelji kažu da voli da popije i da ne vide šta je loše u tome.

- On je pravi boem. Uživa u svemu što čini život zanimljivim. Voli i da popije, zašto da ne? - rekao je u odbranu neimenovani Tihomirov prijatelj, prenosi produkcija TV "Hepi“.

Očigledno da njegovoj drugoj ženi Jeleni, sa kojom je već mesec dana u rijalitiju, sve ovo nije nepoznato jer se nijednog trenutka nije pobunila što on toliko pije, pa su neki od njihovih cimera komentarisali da je verovatno navikla na to i da ne sme da mu se suprostavi jer je agresivan i nezgodan kada popije.

- Ne znam kako ga Jelena trpi, izgleda da je navikla. Baš ume da bude zeznut kada popije, a počeo je da pije svaki dan - požalila se jedna ukućanka psihologu.

Nekoliko puta se Tika zakačio i sa svojim cimerima, tačnije cimerkama, naravno sve pod dejstvom alkohola. Zorici je prilikom jedne žurke rekao da skrati jezik, a Saneli je zamerio što priča o lezbijkama i lezbijskim akcijama.

Glumac se pre nekoliko godina čak i lečio od ovog poroka. Njegova bivša supruga Biljana Krstić, kako su mnogi spekulisali, imala je svojevremeno veliki problem sa njim jer je Tika tukao u vreme dok se opijao.

Tabloidi su pre nekoliko godina objavili Biljinu fotografiju sa jednog muzičkog festivala, kada je bezuspešno pokušala da masnice kamuflira velikim naočarima za sunce.

2024 © - Vesti online