Četvrtak 20.01.2011.
12:29
Vesti

Navijala i školska drugarica

Na tribinama bez incidenata

"Išli smo zajedno u razred do šestog osnovne. Tada je Novak otišao za Nemačku i posvetio se tenisu. Bili smo drugovi, ali nisam došla da uzmem Novakov autogram, to ću prepustiti mlađim navijačima. Podrška Novaku sa moje strane nije mogla da izostane i treba da podržavamo sve naše tenisere koji su ponos nacije", rekla nam je Dragana Obradović.

Želela je da nam otkrije i neku tajnu o Novaku iz školskih dana...

"On je bio sjajan drugar i fantastična ličnost. To je ostao do danas, popularnost ga nije pokvarila, nije uobražen. Postao je slavan, ali je ostao onaj isti Nole i neka tako nastavi".


Očekivanja medija o mogućim problemima između srpskih i hrvatskih navijača u Melburn Parku nisu se obistinila. Tokom celog dana je vladala prava sportska atmosfera. Umesto da ih, kao ranijih godina, razdvaja policija, ove godine su navijači viđeni i da se zajedno šetaju...

"Atmosfera među navijačima je odlična, jedino teniseri igraju sa previše strasti i unose se u meč", rekla nam je Ivana Perišić.


Njen brat Ivan Nestorović bio je među srećnicima koji su došli do ulaznice za meč Đokovića i Dodika.

"Sestra je pokušala da kupi ulaznice, ali smo na biletarnici pronašli samo jednu. Za sada ide dobro, trudimo se da navijamo iako nam je sunce smetalo. A, atmosfera među navijačima je sjajna"

Ukras na zastavi

 

Na Đokovićev popodnevni trening u utorak su došli Dragomir Božić i Dejvid Počenski iz mesta Džilong, a poneli su veliku srpsku zastavu koju su ukrasili Novakovim šampionskim slikama iz Melburna. Kažu da bi uspeh od pre tri godine mogao da ponovi...
"Trebalo mi je jedno dva sata da ukrasim ovu zastavu. Novak je tokom treninga primetio našu zastavu, pa je prišao i potpisao se na njoj. Ovo je jedan od važnih sportskih suvenira koji će se sada naći na zidu moje sobe, gde se već nalaze svi srpski teniseri", rekao nam je Dragomir Božić.

2024 © - Vesti online