Sreda 19.01.2011.
16:41
Vestionline

Grujić izneo nove optužbe na račun čelnika TSS

Novinarima su se pored Grujića obratili predsednik Teniskog saveza Vojvodine Milan Jerinkić kao i prvi čovek Teniskog saveza Beograda Goran Bubanj.

"Pre dva dana trebalo je da bude održan sastanak Upravnog odbora, a onda je on obavljen elektronskim putem!? Nije tu moglo da bude analize izveštaja, kvalitetne rasprave, ali nije bilo ni urednog pismenog, pečatom overenog poziva za ‘zakazanu’ Skupštinu, što bi trebalo da uradi aktuelni predsednik Skupštine, Đorđo Antelj. Umesto svega, podeljeni su samo pozivi i to elektronskom poštom u kojoj je stajao i već određeni dnevni red. Kada smo im rekli da to što rade nije legalno, odgovoreno nam je da je osam od 15 članova Upravnog odbora pristalo da se sve to održi baš tako", rekao je Jerinkić i dodao da su za finale Dejvis kupa "štampane duple karte".

Grujić je istakao da su čelnici TSS olako trošili novac tokom finala Dejvis kupa u kome je Srbija pobedila Francusku 3:2.

"Tokom finala je potrošeno 20.000 evra na rent-a-kar i vozače, za ta tri dana je na ketering utrošeno 63.000 evra, dok je za slavljeničku žurku potrošeno 13.000 evra", rekao je Grujić i dodao da su to podaci koje je dobio od čelnika TSS.

Izborna skupština TSS je zakazana za 25. januar.

2024 © - Vesti online