Sreda 19.01.2011.
12:27
Vestionline

Parovi: Irfan prevario Srnu

Irfan i Srna se posvađali u "Parovima"
 
"Više ne mogu da odgovaram onome što se od nas traži. Sve je postalo neumereno! Imamo više obaveza nego što smo očekivali.", rekao je glumac nastavljajući s pričom kako ne pripada ovom društvu, da mora da se vrati dnevnim obavezama, da želi da bude sa svojom decom. Objasnio je da su svi oni džet-set po nečemu. Neko po novcu, neko po znanju.

"Lomatam se ceo dan, igramo se, ali ne mogu više da izdržim ovaj tempo. Stvarno želim da izađem odavde. Mislio sam da mogu da izdržim, ali eto, pokazalo se da ne mogu. Ne stižem ni da se istuširam od obaveza", govorio je glumac glasno za stolom, pre večere.

Srna Lango, koja mu je već ranije u bračnom savetovalištu rekla da sve teže podnosi zatvoreni prostor, ovo je dočekala kao signal da iznese svoje mišljenje, ne slutići da je sve gluma.

Aleksandra i Džimi su prvi reagovali i pokušali da im objasne da ne treba da izlaze, već da pronađu neko rešenje. Kad je Srna ustala od stola i krenula ka izlazu, usledilo je Tikino imitiranje Irfana, jer jedino nejga nije uspeo da prevari.

Ubrzo je sve bilo jasno. Kada je glumica shvatila da je njen muž sve vreme glumio, pobesnela je i počela da viče na njega.

"Ovo nisam očekivala od tebe! Nije u redu! Prevario si me, a ja sam te podržavala sve vreme!", vikala je Srna i ljutito izašla. 

2024 © - Vesti online