Utorak 18.01.2011.
23:42 >> 01:49h
vestionline, blic

Eurosport: Poklonimo se "Super Srbima"!

"Poklonite se srpskoj naciji, koja nam je podarila tri četvrtine odbrane u ovom timu kola Premijer lige", piše 'Eurosport' u tekstu pod naslovom "Super Srbi".

Mesto na golu je pripalo čuvaru mreže Aston vile Berdu Fridelu, koji je u remiju 1:1 sa Birmingemom sjajnim odbranama obeležio 250. uzastopni start u elitnom takmičenju.

Jedinu poziciju u odbrani koju nisu popunili "Super Srbi" zauzeo je desni bek Liverpula Martin Keli. U centru je dvojac Nemanja Vidić - Bane Ivanović, dok je na levoj strani Aleksandar Kolarov.

"Kapiten Junajteda Nemanja Vidić je jednostavno bio neverovatan protiv Totenhema i pomogao je svojoj ekipi da odbija napad za napadom domaćih. On je srce odbrane koja nije pobeđena ove sezone. Branislav Ivanović je posle pobedonosnog gola na 'Ivud Parku' u oktobru, ponovo pogodio protiv Blekburna za veoma važnu pobedu Čelsija. Aleksandar Kolarov kompletira het-trik Srba u odbrani, a o njegovom nastupu dovoljno govori to što je zaslužio ovo mesto, iako je Siti u pobedi nad Vulverhemptonom primio čak tri gola (4:3)", piše Eurosport.

Vezni red čine Teo Volkot (Arsenal), Luka Modrić (Totenhem), Jaja Ture (Siti), Floran Maluda (Čelsi), dok su u napadu Karlos Tevez (Siti) i Piter Odemvingie (VBA).

FA kup: Siti deklasirao Lester, prvenac Kolarova

 

Fudbaleri Mančester sitija i Vulverhemtona izborili su plasman u četvrtu rundu engleskog FA kupa, pošto su zabeležili ubedljive pobede nad Lesterom, odnosno Donkastersom u ponovljenim mečevima 3. kola.

 

Ekipa Roberta Manćinija je posle 2:2 u Lesteru večeras na svom stadionu lako došla do prolaza u narednu rundu protiv ekipe Svena Jorana Eriksona (4:2). Goste je u 15. minutu "otvorio" Karlos Tevez, ali su gosti iz penala preko Garagera izjednačili već posle četiri minuta. "Građani" su ponovo došli u prednost u 37. minutu golom Francuza Patrika Vijere, već u narednom minutu Džonson je povisio na 3:1. Golova nije bilo do 83. minuta kada je nadu gostima doneo Dajer, ali je tačku na pobedu Sitija svojim prvim golom za "plavce" stavio Aleksandar Kolarov.

 

2024 © - Vesti online