Utorak 18.01.2011.
22:38
Vestionline

Evrokup: Hemofarm dočekuje Cedevitu

"Popićemo" Cedevitu - Bojan Krstović

Najiskusniji igrač Hemofarma Bojan Krstović kaže da svi u klubu poznaju sve kvalitete i mane Cedevite, koju u Vršcu dočekuju sredu od 18 časova.

"Dobro poznajemo ekipu Cedevite. Već smo se sastali ove sezone, kada smo ih pobedili u Zagrebu (97:89). Tada je odličnu partiju pružio Drejper sa ubačenih 36 poena, a on je, inače, najkorisniji igrač NLB lige. Tu su i Troha i Rudež, a Edvards i Vukušić se dobro snalaze u reketu. Solidna ekipa i biće to teška utakmica, pogotovo što su u Vršac došli na krilima pobede nad Partizanom. Ali, imamo i mi svoje adute. Vratio nam se Savović koji će zajedno sa Džordanom uspeti da se izbori za prednost u reketu. Svi ćemo se maksimalno angažovati, jer želimo pobedom da otvorimo drugu fazu Evrokupa. Naš glavni adut će biti jaka odbrana, jer iz defanzive sve počinje", rekao je Krstović.

A u okviru iste grupe I Evrokupa večeras su košarkaši Uniksa savladali na domaćem parketu ekipu Gran Kanarije rezultatom 67:64.

Ruski tim je na otvaranju druge faze Evrokupa do pobede predvodio Riki Minard sa 16 poena, dok su Masij Lampe i Hasan Rizvić ubacili po 12. Jedini raspoložen igrač u španskoj ekipi bio je Amerikanac Džejsi Kerol sa 22 poena, dok je njegov zemljak Valas ubacio devet.

2024 © - Vesti online