Utorak 18.01.2011.
12:58
Vestionline, Svet plus

Opšta histerija u "Parovima"

Pritisak je učinio svoje, svađe i histerija u "Parovima" na sve strane
 

Teniserka Karolina, lepša polovina Peđe d Boja, naime, danima je povučena, slabo razgovara, stalno traži pomoć psihologa. Nije joj pomogla ni nagradna večera koju je dobila, pa je mahom prećutala, a sa Peđom je veoma malo razgovarala.

Danima nije jela, pa je završila na infuziji. Zbog toga se i nije pojavila u nedeljnoj emisiji.

Njeni najbliži kažu da ona jako pati za bivšim dečkom, kojeg je posle godinu dana ostavila da bi ušla u rijaliti.

"Ne mogu da doprem do nje", požalio se Peđa ostalim učesnicima.

Još jedna gošća vile Laneta Gutovića, Kristina Spremo, na ivici je nervnog sloma. Pre nekoliko dana plakala jer se ugojila.

"Ne mogu da verujem da imam 55 kilograma! To je strašno!", vikala je, dok je Danijel umirivao, govoreći joj da izgleda odlično.

Kristina Spremo je histerično reagovala i na pitanje gledalaca: da li je u redu da se provodi u bazenu sa Sanelinim dečkom: "Raščerupaću sve novinare! Šta oni to pišu? Šta sam radila loše ako sam se brčkala u bazenu?"

Kristina Spremo pored silikona u svom telu, ima i nekoliko tetovaža na telu

Ovih dana takođe se loše oseća i Aleksandra Tiodorović, koje je isto završila na infuziji. Buran noćni život, alkohol i napetost zbog kamera učinili su svoje.

"Popusti mi malo lanac", vikala je na Džimija Barku, "pratiš me u stopu! Pusti me da dišem! Ne mogu da izdržim tvoj pritisak!

"Prestani da praviš cirkus! Vodi računa gde se nalaziš. Ako ne možeš da se iskontrolišeš, možemo i da se raziđemo!", opominjao je Džimi svoju lepšu polovinu.

Na kraju je pozlilo i Džimiju.

2024 © - Vesti online