Utorak 18.01.2011.
10:26
Vestionline

Jankovićeva: Zadovoljna sam

Jankovićeva je jutros u prvom kolu bila bolja od Ruskinje Ale Kudrijavceve rezultatom 2:0, po setovima 6:0, 7:6.

"U prvom setu sam igrala dobro, dobro sam se kretala. Međutim, u drugom setu malo sam se opustila, a moja protivnica je zaigrala mnogo bolje. Ali, uspela sam da se oporavim, igrala sam poen po poen, pokušavala da ostanem pozitivna i uspela da pobedim u dva seta. Prvi mečevi su najteži, pogotovo na gren slem turnirima. Mislim da mogu bolje, sutra imam dan odmora i mogu da popravim pojedine stvari. Dugo nisam igrala, ovo mi je tek drugi meč u sezoni. Dobro se osećam, zdrava sam i radujem se novoj sezoni", rekla je srpska teniserka.

Jankovićeva će u drugom kolu igrati protiv Kineskinje Šuai Peng, koju je Srpkinja pobedila šest puta na sedam odigranih mečeva.

"Znam kako igra i šta treba da radim. Ona snažno udara lopticu, ravno. Moram da se koncentrišem na svoju igru, da radim ono što moram i ne mislim na protivnike. Tokom mečeva moram da igram onako kako to radim na treningu i mislim da će mi posle toga sampouzdanje biti veće. Naporno sam trenirala tokom pauze, radim sa novim trenerom Andrejom Pavelom i sve mi je novo. Radila sam dobro na fizičkoj spremi, kako bih bila potpuno spremna za novu sezonu i izdržala mečeve bez povreda", rekla je Jankovićeva i dodala da je veoma motivisana i spremna da ove sezone ostvari dobre rezultate.

2024 © - Vesti online