Ponedeljak 17.01.2011.
06:39
smedia.rs

Parovi: Milica opet na lekovima!

Voli pesmu i pilule: Milica Majstorović
 

Naime, Milica je u jednoj od svađa sa karatistom Milošem Vukovićem prokomentarisala sa će mu pozajmiti njene tablete.

- Ponašaš se užasno. Osuđeni smo ovde da gledamo šta radiš svojoj devojci i patimo zbog njenih suza. Kad budem izašla, ostaviću ti svoje lekove da se malo smiriš! - rekla je Milica, ne razmišljajući da je kamere snimaju i da će i njeni roditelji čuti da i dalje koristi lekove zbog kojih je svojevremeno mogla da izgubi život.


Ni karatista Miloš nije ostao dužan Majstorovićevoj, pa je uzvratio udarce na kulturan način.


- Koji fakultet si ti završila?! Ja završavam DIF i nije malo biti svetski prvak kao ja, pa makar i u pljuvanju udalj! - govorio je Vuković, dok je pevačica preokrenula priču na svoju “vodenicu“.


- Čoveče, tebe niko ne zna! Ko si ti? - govorila je Majstorovićeva, dok je karatista objašnjavao da je on bio na prijemima u mnogim ministarstvima.


- Pa i ja sam pevala princezi Jelisaveti! Ti si nekulturan, pokazuješ i svojim ponašanjem koliko si inteligentan. Ne želim više da razgovaram sa tobom! - završila je bivša učesnica “Operacije trijumf“.


Podsećanja radi, Milica Majstorović je u februaru prošle godine uzela preveliku dozu antidepresiva, te je njen nepromišljen potez mogao da se završi kobno. Nešto kasnije Milica je ponovila isto, ali tada i u medijima priznala da zna da je pogrešila i da to više nikada neće uraditi.

A što se tiče "Parova", Milica je već najavljivala da hoće da napusti ovaj rijaliti šou...

2024 © - Vesti online