Nedelja 16.01.2011.
15:33
Svet

Olja šutnula Troickog!

Troicki i Olja na maskenbalu
 


Naime, kako navodi portal "Svet“, Olja je Viktora ostavila posle nepuna dva meseca veze i to putem internet pošte, a razlog tome je njen bivši dečko, sa kojim opet kontaktira.


"Nije ga ona napisala jer se plaši da mu kaže šta zaista misli i kako se oseća, ne, jednostavno je u ovom momentu želela da završi priču, a mnogo je toga što je imala da kaže, i to ne lepih stvari! Kada ona nešto odluči, ništa i niko je ne može sprečiti u tome! Viktor nije tu, mrzelo ju je da telefonira, a imejlom je mnogo bolje, jer ništa nije izostavila!", rekao je za "Svet“ izvor blizak voditeljki.


Podsećanja radi, Viktor i Olja su u emotivnu vezu uplovili sredinom novembra, ali o svojoj romansi nisu mnogo pričali u medijima.

Voditeljka je uslikana kako tenisera bodri u prvim redovima na Dejvis kupu, a zatim su u javnost izašle i njihove zajedničke slike sa jednog maskenbala, gde je Troicki maskiran u Hju Hefnera, a ona u zečicu!

Izgleda da Troicki ima sreće na terenu, ali definitivno ne u ljubavi! Nakon Sunčice Travice koja ga je ostavila zbog 25 godina starijeg biznismena, sličnu sudbinu je doživeo i sa Oljom Crnogorac.

2024 © - Vesti online