Nedelja 16.01.2011.
10:16
B92, Press

Dečak ubio, odrao i spalio psa lutalicu

Četrnaestogodišnji N.N, za koga "Blic" piše da je korisnik usluga Centra za socijalni rad, priveden je u Policijsku stanicu Kula nakon što je policija obavila uviđaj na mestu gde su pronađeni ostaci životinje. On je priznao da je psa najpre usmrtio udarcima u glavu, a potom zaklao, raskomadao i delimično spalio ostatke leša.

U trenutku kada ga je policija sa majkom privela, maloletnik je držao zatvorenog još jednog psa u jednoj od napuštenih radionica.

Izvor “Blica” iz istrage kaže da se dečak na saslušanju branio da ga je pas napao, da je bez ičije pomoći psa najpre strpao u džak i udarao daskom. Potom ga je zaklao, delimično raskomadao i zapalio.

“Negirao je da je jeo meso. Pretpostavljam da je hteo da uništi dokaze spaljujući lešinu”, kaže taj izvor.

Dečak je, kako saznaje "Press", posle saslušanja pušten kući i za sada se ne zna kakve će mere protiv njega biti preduzete.

On je u Sivcu bio poznat kao lutalica koja se sa svakim upuštala u razgovor. "Meni se uvek žalio da ga ljudi ne vole zbog toga što ima malu govornu manu", prenosi "Press" izjavu jednog od meštana.

Rajko Keljević otkrio monstruoznost

Leš keruše Milice, raskomadan i spaljen, pronađen je u objektu Poljoprivrednog preduzeća “Bačka”.

Raskomadano telo psa otkrio je Rajko Keljević, jedan od meštana koji je brinuo o lutalici nestaloj 30. decembra.

"Bio sam prisutan kada je (dečak) sve priznao (policiji u Sivcu). Rekao je da je jeo meso kučeta koje je zaklao i pekao. Kazao je da je kerušu ubio zato što ga je napadala. To, verovatno, nije tačno, jer je reč o malom, pitomom psu, koga su svi voleli i hranili", ispričao je Keljević za "Press".

"Šta misliš da ti malo pustim creva?!"

 

Jedna mlada Sivčanka ispričala je za "Press" da se prestravila kad joj je N.N. nedavno prišao nakon što je izašla iz prodavnice.

 

- Pitao me je imam li cigaretu. Kad sam rekla da nemam, kazao mi je: "A šta misliš da uzmem nož i da ti malo pustim creva?". Ćutala sam, a on je nastavio da priča kako se potukao s jednim drugom iz škole i kako je tom drugu razbio lobanju. S uživanjem je pričao kako je, navodno, tom drugu iz lobanje tekla krv. Sledila sam se od toga, a kad sam kasnije to pomenula svojim rođacima i prijateljima, rekli su mi da se ne plašim, jer je malo retardiran, ali da je dobar i da nikog ne bi povredio. Ali, evo, šta je učinio...

2024 © - Vesti online