Subota 15.01.2011.
14:38
Press

Iskasapili i pojeli psa!

Izmasakriranog psa pronašao je Rajko Keljević, meštanin sela, koji je brinuo o nesrećnoj životinji, navodi ''Press''.

Pronašao izmasakriranog psa: Rajko Keljević
 

''Žuta, kako smo često kerušu Milicu zvali supruga i ja, nestala je 30. decembra. Pretpostavljao sam da se sklonila negde od snega, a kasnije sam pomišljao i na to da je možda uginula od hladnoće. Tragajući za njom, trećeg dana Božića otišao sam u bivšu mašinsku radionicu PP 'Bačka' i tamo zatekao jeziv prizor! U radionici sam najpre ugledao njenu šapicu, po kojoj sam je prepoznao. Muka me je uhvatila kad sam video da je zaklana i da joj je odrana koža. Bila je bez jedne zadnje noge i rebara na toj strani tela'', izjavio je Keljević za beogradski list.

Rajko Keljević kaže da je čuo da su pred doček Nove godine trojica dečaka od 15-16 godina u staroj mašinskoj radionici, gde je ubijena Milica, palili vatru.

''Ne znam da li su oni ubili psa ili neki psihički bolesnik, narkoman ili alkoholičar. U svakom slučaju, mogu reći da to što može da uradi čovek, ne može niko. Valjda će policija otkriti ko je zločinac'', kaže Keljević.

U selu se pronela vest da je zločin počinio neko od beskućnika koji su spavali u napuštenoj zgradi PP ''Bačka", ali policija nije potvrdila tu informaciju.

2024 © - Vesti online