Subota 15.01.2011.
14:51
Pres

Bivša Šarićeva žena o novom dečku

Voli da bude sama: Svetlana Šarić
  

Vest o navodnoj romansi pokrenuta je kada je zgodna manekenka napisala na Fejsbuku da joj je dosta više da priča da je u vezi sa Markom.

"Dosadilo mi je da me pitaju da li sam u vezi sa nekim Milanom ili Markom. Ne znam ni kako se zove brat Ane Nikolić. Molim moje prijatelje, ako ga poznaju, da mi kažu ko je taj čovek i kako izgleda. I ono što je najvažnije, da li neko zna da mi kaže zašto ga povezuju sa mnom", napisala je Ceca na svom Fejsbuk profilu.

Njeni internet prijatelji su uzvratili porukama podrške: „Ženo, shvati da prodaješ novine", "Uživaj u svojoj deci, psi laju, karavani prolaze"...


Šarićeva je objasnila da su priče o njihovoj navodnoj vezi izmišljene i da ona Marka Nikolića i ne poznaje.

"Već nekoliko meseci, tačnije od leta, s vremena na vreme me ljudi pitaju da li sam u vezi sa bratom Ane Nikolić. Ne znam kako je krenula ta priča. Ja momka ne poznajem, nikad ga nisam ni videla. Čak i ako je lep kao sestra, ne imponuje mi da me povezuju sa njim, a nisam zainteresovana ni za bilo kojeg drugog muškarca. Trenutno me ne zanima nikakva veza. Želim malo da budem slobodna i posvetim se sebi", rekla je Ceca.

2024 © - Vesti online