Petak 14.01.2011.
19:18
Vestionline, Press

Vidić dovodi Mančester u Užice?!

Nagovara "đavole" da posete Užice

Sloboda će ovog proleća zaigrati na renoviranom stadionu u Užicu, a Subotićeva želja je da uz pomoć Nemanje Vidića, kapitena Mančestera, koji je ponikao u Slobodi, obezbedi meč sa slavnim engleskim klubom!

"Spona na tom putu biće Nemanja Vidić. Poslaćemo pismo na adresu Mančester junajteda i pokušaćemo da obezbedimo gostovanje ekipe koja je planetarni fenomen. Znamo da će biti teško, međutim, siguran sam da bi i meč sa mladom ekipom Junajteda bio atraktivan", rekao je Subotić.

Inače, Nemanja Vidić je rođen u Užicu, a roditelji mu i dalje žive u ovom gradu. On je nastupao za mlađe kategorije Slobode pre nego što je otišao u Crvenu zvezdu.

Evra: Vidić je ser Aleksov pomoćnik

 

Bek Mančester Junajteda, Patris Evra, priznao je da je Nemanja Vidić najzaslužniji što se "đavoli" nalaze na čelu Premijer lige. Tim sa "Old Traforda" u 20 utakmica odigranih u šampionatu Engleske nije doživeo poraz.


"Nama u odbrani Nemanja Vidić uvek kaže šta treba da radimo. Imamo sjajnu komunikaciju i to mi se veoma dopada. On nam sugeriše da li je nešto dobro ili ne, a ako nevalja odmah ispravljamo i zato ne pravimo greške u defanzivi", rekao je Evra.

 

On je dodao da naš reprezentativac pomaže i menadžeru Aleksu Fergusonu s obzirom da pred svaku utakmicu održi sastanak sa saigračima, gde ih upozorava na pretnje iz suprotnog tabora.

2024 © - Vesti online