Petak 14.01.2011.
20:28
Vestionline

Kasano: Milan je vrh

On je pre nekoliko nedelja dogovorio prelazak u Milan sa kojim je potpisao ugovor do juna 2014. godine.

Kasano (28) je pre Milana igrao za Sampdoriju, Real, Romu i Bari

"Stigao sam na vrh, iznad Milana je samo nebo. Zahvalio bih se predsedniku kluba Silviju Berluskoniju i potpredsedniku Adrijanu Galijaniju, koji su se kockali kada su mene angažovali. Siguran sam da će Milan da bude moj poslednji klub u karijeri. Sada sam na vrhuncu", rekao je Kasano i dodao:

"Napravio sam dosta grešaka u životu, ali ne žalim. Međutim, promenio sam se. Želim da pobeđujem i da stvari činim na pravi način. Tražilo me mnogo klubova, ali čim sam čuo da je i Milan zainteresovan odlučio da sam da dođem među 'roso-nere'. Đenaro Gatuzo me uverio da je ovde sve dovedeno do savršenstva, da postoje svi preduslovi da bi se dobro igralo. Ako ne uspem u tome trebalo bi me odmah strpati u ludnicu. Ja sam sada drugi napadač ekipe, ali mi je svejedno na kom mestu ću da igram. Jedino što želim su pobede. Još jednom hvala Sampdoriji. Tamo su me voleli".

On je ove sezone za klub iz Đenove odigrao devet mečeva i postigao pet golova, dok je za reprezentaciju Italije nastupio na 20 utakmica i pet puta se upisao u listu strelaca.

2024 © - Vesti online