Petak 14.01.2011.
08:00
Vestionline

JAT snizio cene karata

 Aviokompanija JAT planira razne povoljnosti za svoje putnike

"Ovo je samo jedna od niza akcija, koje je novi menadžment domaće aviokompanije predvideo za ovu godinu", navedeno je u saopštenju.


Akcijska cena povratne karte za Trst, Ljubljanu, Tivat, Podgoricu, Skoplje, Sarajevo, Beč, Berlin, Dizeldorf, Štutgart i Solun je 99 evra.


Za Rim, Milano, Istanbul i Cirih mozže se putovati za svega 119 evra

.
Putovanja do Atine, Pariza, Londona, Stokholma, Kopenhagena, Geteborga, Amsterdama, Brisela, Larnake i Frankfurta koštaju 149 evra.


Pogodnost koju nudi "Jat ervejz" pokriva i poletanja iz gradova regiona tako da će povratno putovanje iz Skoplja, Sarajeva i Podgorice preko Beograda ka navedenim evropskim destinacijama koštati 189 evra.


Te cene uključuju i aerodromske takse, a svi zainteresovani korisnici usluga našeg avio prevoznika, mogu se bliže informisati u svim poslovnicama "Jat ervejza" u zemlji i inostranstvu, besplatnim pozivom na telefon 0-800-111-528 ili za pozive sa mobilnog i van Srbije na +381113112123 , kao i putem JAT-ovog sajta.


Cilj ove kampanje je unapredjenje usluge korisnicima i prilagođavanje novim zahtevima tržišta, koji podrazumevaju viši nivo i kvalitet usluge, uz što manje troškove, navedeno je u saopštenju.

2024 © - Vesti online