Nedelja 29.11.2009.
12:06
S. Prlina - Vesti

Ne pravim karijeru u žutoj štampi

"Veliko je uzbuđenje kad se radi nova uloga. Još tu ima delova koje bih mogla da promenim, ali igram sa ushićenjem", kaže Nataša Ninković. "Sad u svom matičnom, Narodnom pozorištu u Beogradu, imam probe 'Pokojnika' u režiji Egona Savina. On je veliki reditelj. Imam poverenja u njega."

Posle "Spasitelja" u kome je glumila sa Denisom Kvejdom, njoj je Holivud širom otvorio vrata, ali je ostala u Srbiji. Duže je u Srbiji nego što je živela u svom rodnom Trebinju. Igrala je u filmovima "Tri karte za Holivud", "Rat uživo", "Profesionalac", "Imam nešto važno da ti kažem"; "Ivkova slava", "Klopka"… Pozorišna je glumica koja je angažovana i u TV dramama i serijama "Porodično blago", "M(j)ešoviti brak", "Idealne veze". …

Glumu je sa Sergejem Trifunovićem, Vojinom Ćetkovićem, Nebojšom Glogovcem, takođe Hercegovcem iz Trebinja, studirala na klasi profesora Vladimira Jevtovića u Beogradu.

Beograd je prigrlio kao svoju. Sergej Trifunović je rekao da je Nataša najlepša u njemu. "Davno je to rekao, nećemo ga ponovo pitati, ali prija mi, rekao je da sam jedna od najlepših žena, a ne najlepša. To je njegov ukus, ali u svakom slučaju prija mi od mog dragog kolege, od mog klasića kao što je Sergej. Ali, ja zaista ne mislim da sam najlepša, daleko od tog, daleko, zaista."

(Opširnije u štampanom izdanju "Vesti" za 29.11.)

2024 © - Vesti online