Četvrtak 13.01.2011.
15:16
Vestionline

Cane: Nameštaju mi Mišković i Beko

Tvrdi da mu tajkuni nameštaju prljave igre: Stanko Subotić Cane
 


"Ono što sam već rekao, ponovo se potvrdjuje. Samo novine Beka i Miškovića ekskluzivno saznaju šta je neki zaštićeni kriminalac, kojeg pri tome ne znam i prvi put čujem za njega, navodno rekao na sudjenju zatvorenom za javnost. Ovo je samo nastavak kampanje koju ovaj dvojac silnika i vlasnika Srbije vode protiv mene, potpomognuti drugim moćnicima – Aleksandrom Tijanićem i Srdjanom Šaperom", naveo je Subotić u pismu iz Ženeve, koje je redakciji portala "Vestionline" prosledio njegov advokat Radoslav Tadić.

"Kao što je već poznato, protiv mene se vodi montirani lažni proces u Specijalnom sudu, kao predtekst za pljačku moje imovine od strane istih ljudi. A kako nemaju nijedan dokaz za te optužbe, Beko i Mišković, pomognuti svojim slugama, pokušavaju da me lažno optuže za druga dela, poput šverca droge i pranje para", naodi dalje Subotić.

"Pošto posle dve godine istrage, nisu našli ni trunčicu moje veze sa tim kriminalom, a kako bi opravdali ono što o meni lažno plasiraju javnosti, sada prave lakrdiju pronalazeći nekakve opskurne likove, teraju ih i ucenjuju da me pomenu kako znaju i umeju a potom u svojim medijima ekskluzivno „saznaju“ i prenose, te tako nastavljaju svoj prljavi posao koji je Tijanić, inače, pre nekoliko dana i najavio", dodaje on.

Subotić u pismu ističe da "državi Srbiji nema spasa dok Beko i Mišković, sa svojim slugama, njome upravljaju".

2024 © - Vesti online