Četvrtak 13.01.2011.
14:48
Vestionline

Ronaldinjo: Vratio sam se zbog reprezentacije

Ronaldinjo (30) se posle 10 godina igranja u Evropi vratio u Brazil, a juče je pred više od 20.000 navijača predstavljen kao novo pojačanje Flamenga.

"Reprezentacija je moj cilj, zbog nje sam se vratio. Mnogi igraci se vraćaju u Brazil da bi ovamo završili svoje karijere. Ja to ne želim. Posle toliko godina igranja van zemlje, odlučio sam da se vratim u Brazil, jer su moji najveći motivi nastupi za selekciju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. i SP 2014", rekao je Ronaldinjo.

On je ugovor sa Flamengom potpisao do juna 2014. godine.

"Želim da podignem ovaj klub na najveći mogući nivo. Želim da osvojim što je moguće više trofeja i da uzvratim navijačima za ovu ljubav. Želim da ih usrećim. Ovaj doček je veličanstven, nisam očekivao ovakvu zabavu. Zaista sam ponosan što sam toplo dočekan i što me upoređuju sa Zikom. Dres sa brojem 10 u ovom klubu ima svoju istoriju. Uvek sam maštao o igranju za ekipu koja ima ovakve navijače", naveo je Ronaldinjo.

Masa od 20.000 navijača Flamenga srušila je ulazna vrata stadiona samo kako bi uživo svedočila predstavljanju novog pojačanja...  

2024 © - Vesti online