Subota 28.11.2009.
18:02
Vestionline

Zavirite u ormar Paris Hilton

Dakle,  Paris u svojoj rezidenciji u Holivudu ima posebnu prostoriju za smeštanje nekoliko desetina a možda i stotina pari cipela. Na tim policama se nalazi pravo malo bogatstvo jer su tu cipele raznih poznatih dizajnera, od "Prade" i "Iv Sen Lorena" do "Lubotina", čiji par dostiže cenu i do 2.000 dolara.

Koliko cipela, toliko i sunčanih naočare koje su zauzele ceo ormar, do vrha do dna, a Paris je na snimku najavila da uskoro izlazi njena kolekcija sunčanih naočara.

Paris nije zaboravila da napomene ni da ponekad neke od tih stvari pokloni u dobrotvorne svrhe.

U sobi podjednake veličine od one u kojoj čuva cipele Paris drži nakit čija se ukupna vrednost procenjuje na desetak miliona dolara. To je otprilike kao da u kući imate privatnu zlataru koja služi samo za vaše potrebe, a u kojoj se nalaze luksuzne i unikatne dragocenosti, poput nakita iz poznatog "Tifanija".

Najveća od svih prikazanih prostorija je ona u kojoj se nalazi odeća, a obimom je veća od mnogih prodavnica odeće. U njoj, pogađate, prevladavaju odevni predmeti svestkih kreatora, kao i kreacije koje je Paris sama osmislila.

U tom delu "ormara" se nalazi i nekoliko nagrada koje je Paris osvojila kao najbolje obučena poznata ličnst.

2024 © - Vesti online