Sreda 12.01.2011.
14:15
Vestionline

Đurić o transferima, Kleu i Mfeli

Narednih dana bi prema rečima predsednika crno-belih Dragana Đurića trebalo da se nađe rešenje, dok sa druge strane navijače je počela da hvata nervoza zbog "tišine" u taboru crno-belih.

Dragan Đurić - mnogo toga zavisi od transfera Klea

"Nećemo dozvoliti situaciju da u polusezonu kada se borimo za odbranu titule uđemo slabiji nego što smo bili jesenas. To znači da Kleo može da ode samo ukoliko dovedemo fudbalera koji mu je u najmanju ruku jednak po kvalitetima. Za Brazilca imamo tri ponude, dve su baš ozbiljne, odgovaraju i nama i njemu, ali one stoje sa strane već neko vreme, ne razgovaramo o njima, sve dok ne nađemo novog špica. Ako ne uspemo, jasno je da će Kleo ostati u Partizanu", kaže Đurić za Novosti.

Đurić kaže da se čeka odgovor i eventualni dolazak Katlega Mfele iz Mamelodi Sandaunsa.

"Igrač je rekao u klubu da želi da ode, tako da se jedino čeka odgovor Mamelodija da bi ovaj transfer bio realizovan. Nadamo se da ćemo do kraja nedelje i od njih imati odgovor. Za njega smo sa svih strana dobili preporuke i informacije da je paklen igrač, baš onakav profil na kakvom insistira trener Stanojević".

U Humskoj 1 razmišljaju i o varijanti da na proleće napadački tandem Partizana čine Kleo i Mfela zajedno.

Partizan želi tandem iz BSK-a

 

Fudbalski klub Partizan zainteresovan je da angažuje dvojicu igrača BSK-a iz Borče Dejana Babića i Branislava Miloševića, prenosi "Sport".

 

Partizan je u dobrim odnosima sa klubom iz Borče pošto je uoči početka sezoner iz redove "crno-belih" iz BSK-a stigao crnogorski fudbaler Stefan Savić. Skauti Partizana već neko vreme prate Babića i Miloševića. Babić igra na sredini terena, dok Milošević nastupa u odbrani. Dvojica igrača će sigurno preći u klub iz Humske, ali postoje dve mogućnosti. Po jednoj obojica će stići u Partizan u zimskom prelaznom roku, a po drugoj igraće za BSK do kraja sezone, pa će tek onda pojačati "crno-bele".

 

“Kontakt postoji i u narednih nekliko dana trebalo bi da definišemo prelazak njih dvojice u Partizan. Ostale su još sitnice”, rekao je potpredsednik BSK-a Dragomir Vasić.

2024 © - Vesti online