Utorak 11.01.2011.
19:14
Vestionline

Milijaš: Dobili smo Siti kući, zašto ne bi i sad

Nenad Milijaš čuva loptu od igrača Mančester Sitija

Vulvsi su trijumfom kod kuće nad Čelsijem pobegli sa dna tabele, a sada ih čeka još jedan težak duel, na "Istlendsu" protiv "građana", koji su drugi na tabeli i jedni od favorita za titulu.

"Jedan poraz nas vraća u opasnu zonu i toga smo svi svesni. Ali mislim da ovaj sastav zaslužuje da igra u eliti i da su toga svesni svi u klubu. To naravno moramo da pokažemo na terenu. U subotu nas čeka veliki protiivnik, a mi ćemo pokušati da ih nadigramo. Solidno igramo na strani i ne razmišljamo da se predamo Sitiju, posebno jer smo ih dobili u prvom delu sezone kod kuće", kaže Milijaš koji je bio strelac u meču FA Kupa, koji su Vulvsi odigrali protiv Donkastera 2:2.

Bivši kapiten Crvene zvezde kaže da se igrači koji su stigli letos još prilagođavaju na ekipu, a u tim se vratio i oporavljeni prvi strelac Kevin Dojl, dok se očekuje povratak Džodija Kredoka i Karla Henrija.

"Nekoliko igrača nam je stiglo letos i oni se još prilagođavaju, tako da ćemo iz kola u kolo biti sve bolji. Što se tiče problema sa povredama, to nisu samo Džodi i Karl, i Adi, Edvards i Dojl su duži vremenski period bili van tima. Sada se polako svi vraćaju u ekipu i mislim da će sve doći na svoje mesto kad budemo kompletni", zaključio je Milijaš.

2024 © - Vesti online