Ponedeljak 10.01.2011.
07:12
E. V.

Suzana Mančić odustala od penzije

Podmladila me emisija: Suzana Mančić



- Čini mi se da me je ova emisija podmladila, dala mi energiju i elan. Svi me tapšu po ramenu, a ja se pitam koliko će to traje. Jer, posle ovoliko godina rada i trajanja svesna sam da vreme nosi uspone i padove, uspehe i poraze. Ako čovek nije spreman da se s tim pomiri unapred imaće veliki problem.

Treba da čovek bude pametan, da shvati kada je došlo vreme da sebi kaže dosta, a nemojte misliti da je to lako - kaže Suzana. Ona otkriva da priželjkuje neku dobru i lepu ulogu zbog koje bi se čak ofarbala i u crno, ali i da se više posveti muzici koju je potpuno zapostavila.


- I pobeda i poraz su sastavni deo života i ko nije osetio gorčinu poraza ne ume da ceni ni slast pobede, zato je i jedno i drugo važno u životu.
 

Eh, da sam muško


- Dešavalo mi se da poželim da sam muškarac, ali sreća što nisam. Imam temperament na mog oca, koji je bio pametan i pravdoljubiv, ali je imao kratak fitilj. Da sam muškarac verovatno bih punila novine, jer me svašta nervira od bezobrazluka do prostakluka i drskosti - iskrena je Suzana. 

2024 © - Vesti online