Nedelja 09.01.2011.
23:48
Bliconline

Dinkić i Kiki spremaju album "Pilotima"

Tandem za novu ploču: Kiki i Mlađa
 

"Energetski će ova ploča biti čak i jača od prethodne. Prvenstveno nam je ideja da mi uživamo u čitavom procesu kreiranja novih pesama i njihovoj produkciji. I meni i Mlađi je bitno da mi budemo zadovoljni kvalitetom pesama koje pravimo", kaže Kiki Lesendrić, a Mlađan Dinkić se nadovezuje:
 

"Ambicija nam je da nova ploča bude makar korak iznad prethodne. Kiki i ja smo se još u martu 2007. godine našli i pričali o mogućnosti da se on vrati na scenu. Trebalo mi je vremena da ga nagovorim da počne da razmišlja o povratku jer je on mislio da je sa "Pilotima" uradio šta je trebalo da uradi i da treba da se posveti samo komponovanju pesama. Ja sam imao nekoliko pesama, on nekoliko i kada smo sve spojili, dobili smo muzički materijal kasnije publici poznat kao

"Mesec na vratima”.
 

Ministar Dinkić objašnjava kako ga komponovanje na izvestan način vraća u normalu posle napornih dana prožetih političkim i ekonomskim problemima.

"Kod kuće, u trenucima kada zaista želim da pobegnem od politike, prepustim se muzici. Ona je moj ventil. Sa Kikijem sam se apsolutno pronašao kao muzičar i kompozitor. Pesme koje sam uradio za novi Kikijev album su prilagođene živoj energičnoj rok svirci benda koji planira velike koncerte u halama, na trgovima ili stadionima. Kada sam radio prethodni album sa Kikijem, znao sam da će biti mnogo kritičara mog rada i da postoji mogućnost da će pesme bez razloga biti kuđene. Ali, kvalitet pesama je zapušio usta svim zlonamernim kritičarima“, kaže Mlađan Dinkić.

2024 © - Vesti online