Subota 08.01.2011.
20:55
Vestionline

Endi Kerol "mrtav pijan" pao sa stolice!

Endi Kerol - kad ne pije, igra odlično

Kerol je zajedno sa svojim prijateljima pio koktel "Jegerbomb", mešavinu "Jegermajstera" i "Red Bula", a pijančio je u klubu "Aspers kazino" u Njukaslu.

Kerol je osim koktela "Jegerbomb" popio nekoliko litara piva, a prema rečima očevidaca, kada je ustao sa stolice izgledao je kao bokser u nokdaunu. Ubrzo je izgubio ravnotežu i pao na pod, što su njegovi prijatelji propratili sa osmehom.

Kasnije je pevao na karaokama, pre nego što je konačno u 6,30 ujutru otišao kući! Klub je zvanično saopštio da Kerol ima problema sa preponama i da zbog toga nije u mogućnosti da igra.

Njukasl ispao iz FA kupa, nakon bruke u Stivenidžu

 

Fudbaleri Njukasl junajteda eliminisani su u 3. kolu FA kupa od četvrtoligaša Stivenidža rezultatom 3:1 što je svakako najveća senzacija u ovom delu takmičenja.

 

Posle 0:0 na poluvremenu, simpatična i veoma borbena ekipa, koja igra na poluamaterskom nivou, došla je do prednosti u 50. minutu golom Longa. Samo pet minuta kasnije Bostvik je udvostručio prednost i najavio senzaciju. Kada je Tiote u 71. minutu dobio crveni karton činilo se da je sve rešeno, a kakvu-takvu nadu Njukaslu doneo je Barton sjajnim golom u poslednjem minutu. Ipak, u sledećem napadu sve je rešio Vin, što u prevodu sa engleskog znači pobeda!

 

Stivenidž je ovim trijumfom ostvario najveći uspeh u istoriji, pošto ova ekipa nikada do sada nije stizala do 4. kola FA kupa.

2024 © - Vesti online