Subota 08.01.2011.
07:41
Blic

Novi "Bornov identitet" bez Meta Dejmona

Glumac je pobesneo kada je na netu pročitao vest o snimanju nastavka serijala o Džejsonu Bornu, kog je glumio u prethodna tri filma.

Više nije ''Džejson Born'': Met Dejmon
 

2002. godine pojavio se film “Bornov identitet” koji je bio adaptacija bestselera Roberta Ladlama koja u središtu radnje ima obučenog atentatora koji pokušava da povrati svoje pamćenje dok izbegava senke prošlosti.

Napeti i sofisticirani špijunski triler sa Metom Dejmonom u netipičnoj ulozi Džejsona Borna postao je najgledaniji film kompanije “Univerzal” u 2003. godini.

Nakon toga glumac se vraća kao Born u “Bornovoj nadmoći”, kao i u “Bornovom ultimatumu”.

“Pročitao sam da neću glumiti u filmu, i da će ga režirati Toni Gilroj. Bukvalno me niko nije pozvao da mi to kaže iz studija ‘Univerzal’”, rekao je Dejmon, a preneo je “San”.

Glumac pristaje da se priključi projektu sve dok ga bude režirao Pol Gringres, koji je režirao “Bornovu nadmoć” i “Bornov ultimatum”.

“Pošto studio ne poseduje prava na samog lika, razmišljao sam da odem kod konkurencije, recimo u ‘Vorner bros’, i ponudim im saradnju, a onda ekipa iz ‘Univerzala’ može o tome da čita na Internetu, kao što sam ja pročitao da me neće zvati ponovo”, rekao je razočarani glumac.

2024 © - Vesti online