Petak 07.01.2011.
22:15
Vestionline

Jovanović zadovoljan drugim poluvremenom

Kapiten i rekorder u dresu Partizana Petar Božić i trener Vlada Jovanović

Partizan je odigrao loše prvih 20 minuta utakmice, ali su "crno-beli" do pobede 65:61 stigli u završnici.

"Moram da čestitam ekipi Budućnosti na veoma dobro pruženoj partiji. želim da pohvalim i atmosferu koja je bila u sali, a potom i da pohvalim moju ekipu koja je u drugom poluvremenu reagovala onako kako Partizan treba da reaguje na gostujućem terenu, bez obzira na atmosferu koja je bila u tom trenutku", naveo je Vlada Jovanović i dodao:

"Prvo i drugo poluvreme utakmice nisu nikako ličili jedno na drugo. Počeli smo jako blago u odbrani, imali smo lošu realizaciju iz reketa i deficit u skokovima, što nas je dosta omelo. U drugom poluvremenu smo popravili unutrašnju igru iz koje smo gradili svoj ritam i poboljšali kompletnu igru i na kraju došli do preko potrebnih poena. Iz toga je i proizašla agresivnost u odbrani, a u tim trenucima smo razliku u skokovima vratili na našu stranu. Sve to nam je na kraju donelo pozitivan rezultat".

Meč je obeležio i kapiten Partizana Petar Božić, koji je odigrao 387. meč za "crno-bele". On je postao igrač sa najviše utakmica u Partizanu, a oborio je rekord Milenka Savovića, koji je 386 puta nastupio za "crno-bele".

2024 © - Vesti online