Četvrtak 06.01.2011.
19:26
Tanjug

Dodeljene Pipls čojs nagrade: Najviše trofeja "Sumraku"


Omiljeni glumac po izboru publike je Džoni Dep, Džeki Čen je najbolji akcioni junak, a Adam Sendler najbolji komičar.

Za Pipls Čojs nagrade, kojih je ukupno 44 i koje su svojevrstan barometar popularnosti, publika bira pobednike u raznim kategorijama - film, muzika i televizija.


Ove godine je za svoje omiljene zvezde glasalo rekordnih 175 miliona ljudi.

Priznanje za najbolji porodični film osvojio je treći deo animiranog filma "Priča o igračkama".


Popularna TV serija "Dr Haus" proglašena je za najbolju u svojoj kategoriji, a dve glavne zvezde u njoj, Hju Lori i Lisa Edelstin, za najboljeg glumca i glumicu u seriji. Dr Gregori Haus, lik koga tumači Lori, izabran je za omiljenog tv lekara.


Serija "Glee" je najbolja TV komedija, a glavna glumica Džejn Linč osvojila je nagradu za najbolju glumicu u komediji dok je istu nagradu, ali u muškoj kategoriji, poneo Nil Patrik Haris.


U kategoriji muzičkih nagrada dominirao je reper Eminem. On je osvojio nagradu za najboljeg hip-hop umetnika i muškog izvođača, a njegov duet sa Rijanom, "Love the Way You Lie", proglašen je za omiljenu numeru i video spot.


Kejti Peri je ponela dva trofeja: za najboljeg ženskog izvožača i omiljenu onlajn senzaciju.


Rijani, Asseru i Tejlor Svift dodeljena su priznanja za najbolji pop, R'n'B i kantri izvodjač.


Nagradu za najboljeg domaćina tolk šoua osvojio je Konan O'Brajan, koji je tom prilikom rekao u šali: "Kada se takmičite sa Oprom Vinfri, ne želite baš da pobedite, jer to nju jako, jako naljuti".

2024 © - Vesti online