Sreda 05.01.2011.
23:02
Vestionline

"Survajver": Andrej odneo 50.000 evra!

Preživeo: Vladimir Vlajković, alijas Andrej Maričić
 

Nakon "Poslednjeg povratka u civilizaciju“ gde su Toni, Andrej, Goca i Katarina odgovarali na pitanja Ivana Ivanovića, došao je trenutak da se pogleda poslednja epizoda sa Filipina.

Prve čestitke od verenice

Vladimiru Vlajkoviću (30), koji je TV karijeru počeo i nastavio kao Andrej Maričić, prva je čestitala verenica Marija, koja mu je skočila u zagrljaj i obasula ga poljupcima, ne smetajući joj što se on “ugojio“ za 50.000 evra!

Velika četvorka došla je na Plemenski savet, misleći da ih čeka odluka i glasanje članova Velikog veća. Sve na to miriše... Svako od njih imao je priliku da kaže svoje argumente za njihov glas.

Toni se zahvalio saplemenicima što su ga lepo prihvatili iako je anoniman i dolazi iz druge zemlje. Svi su ga razumeli i to mu je puno značilo. Reper je priznao da vrlo ceni ostale finaliste. Isitče Andrejevu borbenost, a kod devojaka snalažljivost i intuiciju. Lepšem polu jedino zamera što mnogo pričaju.

 

Goca se osećala privilegovano što je uopšte učestvovala u šouu, a naročito što je stigla do finala. Priznala je da nije došla da poveća popularnost, ni da osvoji 50.000 evra, već da dokaže sebi da može da igra "Survajver". Uz zaključak da ženski klan nikad nije postojao, izlaganje je prepustila Katarini.

Manekenka je bila u šoku jer je direktno na Plemenskom savetu izborila plasman u finale. Time je delimično ispunila svoju želju, a veću poručuje da je sigurna da će doneti pravu odluku.

Kao i cele sezone, takmičare je čekalo još jedno iznenađenje - Veliko veće za pobednika nije glasalo na Filipinima, već uživo u studiju "Prve" u Beogradu - a odluka je poznata - pobednik je Andrej Maričić!

Kako je proteklo glasanje?

U finalu, glasovi iz Srbije važili su kao jedan, glasovi iz Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore (region) kao drugi glas, a glasovi Velikog veća brojani su pojedinačno.

Region je glas dodelio Toniju, a Srbija Andreju. Glasovi Velikog veća izgledali su ovako:

TONI - Miloš, Marko, Jelena
KATARINA - Goca, Vesna
ANDREJ - Aleksandra, Nikola, Knez, Biljana, Milan, Bojana, Edin

2024 © - Vesti online