Sreda 05.01.2011.
13:13
Vestionline

Novica prvi put protiv Partizana

Ipak, bez obzira na rivalstvo, biće to sjajna prilika da se ponovo sretne sa prijateljima i par dana provede kod kuće.

Novica Veličković
"Svi znaju koliko volim Partizan. Ovo je nov osećaj za mene, nikada ranije nisam bio na drugoj strani. Drugi su se nalazili u istoj situaciji, znam da im nikada nije bilo lako. Isto čeka i mene", rekao je Novica.


Ipak, iako će na parket Arene istrčati u dresu Kraljevskog kluba, Novica jedva čeka novi susret sa Grobarima.

"Biće to sigurno emotivan trenutak, ipak igraću pred navijačima uz koje sam praktično odrastao. Naravno, interes Reala mi je u prvom planu. Naša obaveza je da u svakom meču tražimo pobedu. Tako će biti i u Beogradu".


Ljubav je sigurno obostrana, navijači će sigurno na poseban način dočekati jednog od najvećih ljubimaca. Poklič – „Novica ubica“, sigurno će se čuti.

"Jedva čekam da osetim dobro poznatu atmosferu. Ipak, znam da će biti drugačije, sada sam protivnik. Šta da se radi, takav je život profesionalca".


I ostali igrači Reala se raduju dolasku u Arenu.
"Svi znaju da će igrati na najtežem terenu u Evropi, veliki igrači vole da igraju u takvoj atmosferi. Ipak, nikome nije svejedno kada istrči pred 20 hiljada ljudi".


Mnogi su mišljenja da je E grupa ubedljivo najteža.
"Top 16 za velike klubove se podrazumeva. Praktično, ono pravo tek predstoji. Niko nema prava za poraz. Vidim da neki već precrtavaju Partizan, samo ne znam na osnovu čega. Očigledno je Valjak ima mnogo prostora za napredak. U našoj grupi svako svakoga može da dobije, kod kuće je nedopustiv", zaključio je Novica Veličković koji je konačno počeo da dobija veći prostor, ali i dalje igra na poziciji trojke.

2024 © - Vesti online