Sreda 05.01.2011.
09:12
Vestionline

Golmanka nemačke reprezentacije: Neću da sakrivam suprugu

Ursula Hol
 

Holova, koja je sa Nemačkom osvojila dve titule evropskog prvaka i jednu svetskog šampiona, venčala se prošle godine u Kelnu sa partnerkom Karinom (ovo je žensko ime, nemojte da povezujete muškarce sa istim...). Ona se, u stvari, oženila, pošto za Karinu kaže da joj je supruga...


"Moji roditelji su poludeli od sreće kad su čuli da smo se venčale", otkriva Ursula i dodaje da nikada nije imala ni najmanjih problema sa suigračicama ili suparnicama zbog svoje seksualne orijentacije.

Venčanje Ursule Hol i Karine 


"Da nisam venčana, ne bih izlazila u javnost s tim jer je to privatna stvar. Ali, posle venčanja nisam imala problem da to objavim svetu. Uostalom, imam suprugu koju ne treba da sakrivam", dodala je Holova.

Golman nemačke ženske reprezentacije istakla je u istom intervjuu da je njenim muškim kolegama koji su homoseksualci mnogo teže.


"Navijači na stadionima znaju da budu vrlo okrutni, bilo bi teško nositi se sa takvim javnim neprijateljstvom. Ne bih savetovala nijednom muškarcu fudbaleru da prizna svoju homoseksualnost", naglasila je Holova.

2024 © - Vesti online