Utorak 04.01.2011.
13:30 >> 15:18h
Vestionline

Partizan u grupi sa Realom

Utakmice prvog kola u "Top 16" biće odigrane 19. januara, dok je poslednje, šesto kolo na programu 3. marta.

Po dva najbolja plasirana tima iz svake grupe plasiraće se u četvrtfinale plej-ofa Evrolige.

Mečevi četvrtfinala na programu su od 22. marta do 6. aprila, a igra se na tri pobede. Finalni turnir biće odigran od 6. do 8. maja u Barseloni.

Sastavi grupa:
Grupa E: Panatinaikos, Kaha Laboral, Unikaha, Lietuvos ritas
Grupa F: Makabi, Olimpija, Barselona, Lotomatika
Grupa G: Montepaski, Real, Efes Pilsen, Partizan
Grupa H: Olimpijakos, Fenerbahče, Žalgiris, Valensija.

Dakle, ljubitelji košarke u Srbiji će u beogradskoj Areni moći da uživaju u vrhunskoj košarci, a pred navijačima Partizana će se ponovo pojaviti nekadašnji igrači crno-belih. Reprezentativac Srbije Novica Veličković će sa Real Madridom pokušati da ostvari pobedu pred "grobarima", a u dresu Montepaskija nastupa prošlogodišnji organizator igre Bo Mekejleb, dok je Milovan Raković jedini Srbin u timu iz Sijene. 

U Efes Pilsenu igra i to sa velikim uspehom Igor Rakočević i bivši krilni centar Partizana Lorens Roberts. Ako se Miroslav Raduljica oporavi od povrede, možda i njega budemo videli na parketu Arene.

Partizan u prvom kolu protiv Reala

 

Košarkaši Partizana igraće u prvom kolu grupe G druge faze takmičenja u Evroligi "Top 16" u Madridu protiv ekipe Reala.

"Crno-beli" će u drugom kolu dočekati Efes Pilsen u beogradskoj "Areni", a potom će ponovo biti domaćini, ekipi Montepaskija. Partizan će u četvrtom kolu gostovati Montepaskiju, a potom će dočekati Real. "Crno-beli" će u poslednjem kolu, koje bi trebalo da bude odigrano 3. marta, gostovati Efes Pilsenu.

2024 © - Vesti online