Utorak 04.01.2011.
08:21 >> 09:31h
D. A. - Vesti

Bosanac zreo za ludnicu

Rekonstrukcija: Uhapšeni Bosanac sa veštacima
 

Lekarski tim koji je ispitivao optuženog na suđenju koje je počelo krajem prošlog novembra, ustanovio je da postoji opasnost da počini novi zločin.
 

Uhapšeni Bosanac je još pre mesec dana proglašen krivim zato što je ženu pregazio automobilom, ali je naknadnim psihijatrijskim veštačenjem trebalo da se utvrdi u kakvom

Nije bio osuđivan

Osumnjičeni i njegova dve godine starija bivša supruga imali su zajedničku decu. Došli su pre više godina iz Bosne i u međuvremenu su dobili švedsko državljanstvo. Prema dosijeu, 51-godišnji Bosanac nije bio osuđivan niti je imao probleme sa policijom.

je psihičkom stanju bio u trenutku ubistva. On je na suđenju tvrdio da se ne seća zločina. Utvrđeno je da je ubio suprugu jer je bio ozbiljno psihički poremećen i da je mentalno bolestan. Zbog toga nije ni mogao da bude osuđen na zatvorsku kaznu, već samo na obavezno psihijatrijsko lečenje.
 

Žena je pregažena u uskom prolazu koji vodi u dvorište stambene zgrade. Svedoci su potvrdili da je suprug najpre oborio ženu, zatim prešao automobilom preko njenog tela, a na kraju, posle nekoliko minuta, izašao kola, prišao i glavom ubijene supruge udarao o asfalt.

2024 © - Vesti online