Utorak 20.10.2009.
18:19
Vestionline, Sportservis

Samardžiski: Imamo kvalitetnu ekipu

"Imamo kvalitetnu ekipu, za borbu u vrhu tabele. Dokazali smo to savladavši Crvenu zvezdu, a novu potvrdu očekujem u duelu sa Zagrebom. Istina je da nismo briljirali u meču sa Cibonom, a osnovni razlog bila je dekoncentracija na početku utakmice. Siguran sam da je to bio samo loš dan. Želimo da se udomimo u vrhu tabele, što znači da moramo da pobeđujemo u svojoj hali. Imena rivala nam nisu bitna", objasnio je Samardžiski i dodao:

"Ovo su retki trenuci u sezoni i moramo da ih maksimalno iskoristimo. Stariji smo za godinu dana i sazreli za veće domete. Uradićemo sigurno više nego u prethodnoj sezoni. Svesni smo nedostataka, ali ova ekipa ima šampionsku žicu. Velika većina igrača osvajala je brojne trofeje u mlađim klupskim selekcijama i zna da radi i igra pod pritiskom. Kukanje je nepoznat pojam za ovu ekipu. Uz sjajnu atmosferu sigurno će doći i zapaženi rezultati".

Samardžiski je nedavno imenovan za kapitena kluba iz Železnika.

Predrag Samardžiski
Datum rođenja: 11.04.1986.
Mesto rođenja: Skoplje
Visina: 214 cm
Član FMP: od novembra 2005. 
Klupski uspesi: Jadranska liga (2006), Kup Radivoja Koraća (2007).

"Ova uloga mi nije strana. U Makedoniji sam stalno bio kapiten u mlađim selekcijama. Pripala mi je ta čast i u Beogradu, posle devet godina boravka u srpskoj prestonici. Mogu da iznesem taj teret liderske uloge. Biću uvek spreman da pomognem mlađima ukoliko je prisutna trema ili neki problem. Takođe, verujem da ćemo Labović i ja uskoro ući u pravu formu i da ćemo kao najiskusniji prvotimci dati pun doprinos klupskom uspehu", zaključio je makedonski centar. 

2024 © - Vesti online