Ponedeljak 03.01.2011.
15:55
Vestionline

Božić i Salata na pragu Zvezde

Mario Božić

Čelnici dva kluba pregovaraju već nekoliko nedelja, a konačan transfer trebalo bi da bude realizovan narednih dana. Čelnici "crveno-belih su se dogovorili sa Slovanom, koji je prihvatio poslednju ponudu beogradskog kluba.

Božić i Salata će međutim morati da sačekaju ozvaničenje dogovora, odnosno da Zvezda uplati deo novca.

"Božić ima obavezu 4. januara da se javi u Bratislavu, tako da će verovatno početi pripreme sa Slovanom. Dogovor je, zaista, na pomolu, sve je jasno oko obeštećenja, mada Zvezda sad pokušava da izdejstvuje njihov dolazak u paketu. Verovatno verujući da će na taj način proći bolje finansijski, odnosno da će ih dobiti za manje novca. Nemam ništa protiv, a imam uveravanja da će sve da bude u redu, barem kad je u pitanju Božić, čije zastupam interese, iako se sve prilično odužilo", objasnio je menadžer reprezentativca BiH, Anđelko Jurkić.

Crvena zvezda je za dvojicu igrača Slovana spremna da izdvoji obeštećenje od milion evra. 

Moskovljani hoće Ninkova!

 

Jedini reprezentativac Srbije iz redova Crvene zvezde, mogao bi ove zime da se u Moskvi pridruži saigraču iz nacionalnog tima. 

 

Naime, Pavle Ninkov nalazi se na meti Dinama, za koji od pre šest meseci nastupa Marko Lomić.

 

Kako prenosi Sportski žurnal, crnogroski stručnjak, Miodrag Božović, izrazio je želju da upari bekovski tandem "orlova" već ove zime, a Dinаmo je, nаvodno, spremаn dа zа obeštećenje izdvoji 1,5 milion evrа uz određene procente od sledeće prodаje.

2024 © - Vesti online